Nieuws

Kazim wil niet terug naar vorige club en hoopt op Feyenoord

on

Dat Dirk Kuyt komend seizoen terugkeert in de Kuip, daar twijfelt bij Feyenoord helemaal niemand meer aan. Het is volgens welingevoerde bronnen nog slechts wachten op het moment dat de spits van Fenerbahçe vanuit Turkije officieel laat weten dat hij weer in de Eredivisie gaat spelen.

Wat betreft de andere spitsen in de Kuip is er veel minder duidelijkheid. Anass Achahbar krijgt eerdaags een aanbieding en is geneigd die te ondertekenen als Feyenoord hem een duidelijk sportief plan kan schetsen. De Zweedse publieksheld John Guidetti staat nog altijd nadrukkelijk in de belangstelling van Feyenoord. Hij kan transfervrij vertrekken bij Celtic.

En dan is er nog Colin Kazim-Richards. Feyenoord heeft tot 1 mei de tijd om de Turkse international transfervrij over te nemen van Bursaspor. De Engelse Turk wil onder geen beding meer terug naar die club. Hij hoopt vurig dat Feyenoord hem snel overneemt. Vervolgens is er nog alle tijd om te bekijken of hij daadwerkelijk in de Kuip blijft, of dat hij in de zomer alsnog aan een andere club zal worden verkocht.

De top van Feyenoord heeft nog geen besluit genomen over Kazim-Richards.

Bron: Ad.nl

  

  

You must be logged in to post a comment Login