Nieuws

Kazim weet nog niet of zijn toekomst in De Kuip ligt

on

Feyenoord kan de landstitel op zijn buik schrijven en is bovendien uitgeschakeld in het bekertoernooi. Zodoende is de Europa League de enige prijs waarvoor de Rotterdammers nog in de race zijn. Het wordt echter bijzonder moeilijk om een ronde verder te komen, want in de zestiende finales is AS Roma de tegenstander.

De veelal bekritiseerde Colin Kazim-Richards denkt niet dat hij zichzelf onsterfelijk kan maken, als hij Feyenoord langs de Italiaanse grootmacht loodst. “Ja, voor drie dagen misschien. Maar als je het weekend erna wat minder uit de verf komt, komt de storm van kritiek weer op gang”, weet de Engelse Turk, die het ondanks de kritiek uitstekend naar zijn zin heeft in Rotterdam.

“Ik had veel geld elders kunnen verdienen, maar ik heb bewust voor dit avontuur gekozen omdat dat me ook heel veel waard is. Dat zeg ik niet om stoer of arrogant te doen, maar omdat het de feiten zijn”, zegt Kazim-Richards in Hand in Hand. Toch weet hij niet of zijn toekomst in De Kuip ligt. “De voetbalwereld is zeer onvoorspelbaar. De club heeft een stem, ikzelf heb een stem en mijn management idem dito. Het is nog veel te vroeg om dingen te gaan roepen.”

Bron: Soccernews.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login