Nieuws

Kazim: ‘Vorig seizoen moest ik twee keer per dag rondjes lopen’ 

on

Colin Kazim-Richards is dolgelukkig met het feit dat hij en zijn vrouw nog altijd bij elkaar zijn. De spits van Feyenoord laat in gesprek met De Telegraaf weten dat hij vooral vorig seizoen enorm veel respect gekregen heeft voor zijn geliefde.

Kazim weet dat hij vorig seizoen bij Bursaspor geen gezellige partner was. “Ik moest in die periode zes maanden lang twee keer op een dag in m’n eentje trainen. ’s Morgens om tien uur en ’s avonds om zes uur. Reed ik 150 kilometer heen, liep ik 40 minuten rondjes, reed ik 150 kilometer terug. En dat twee keer op een dag. Weet je met wie ze toen moest samenleven? Met een beest… Ik was woest. Ik heb diepe bewondering voor haar gekregen. Er ging in die periode zoveel door me heen.”


“Ik ging de stad niet in. Anders konden de fans weer van alles naar mij roepen. En je kent mij, dat accepteer ik niet in zo’n situatie. Dus was het beter dat ik mijzelf opsloot. Hoefde ik de confrontaties niet aan te gaan. Man, ik werd een kluizenaar”, blikt Kazim terug op de behandeling die hij kreeg in Turkije. Bij Feyenoord groeide de spits al snel uit tot basisklant, al lijkt de kans groot dat de club de optie tot koop op Kazim niet gaat lichten.

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login