Nieuws

Kazim-Richards onder de indruk: ‘Iedereen bezit een heel goede techniek’

on

Colin Kazim-Richards speelde al in Engeland, Turkije, Frankrijk en Griekenland, maar de aanvaller lijkt zijn plek te hebben gevonden in de Eredivisie. Volgens de spits van Feyenoord, die het grootste gedeelte van zijn carrière doorbracht bij de Turkse topclubs Fenerbahçe en Galatasaray, wordt er in het buitenland onterecht laatdunkend gedaan over de Eredivisie.

“Sinds kort weet ik dat wanneer ik de bal aan een ploeggenoot geef, hij daar iets goeds mee doet”, zegt Kazim-Richards tegen FOX Sports. “In Nederland bezitten alle spelers een hele goede techniek. Ik kan de bal met een gerust hart afspelen. Dat is goed om te weten.” Zondag maakte Kazim-Richards het openingdoelpunt namens Feyenoord tegen FC Groningen (4-0).

Volgens de aanvaller is het niveau in de Eredivisie heel behoorlijk. Hij vindt het dan ook onterecht dat er in het buitenland laatdunkend wordt gesproken over de Eredivisie. “Dat is waarschijnlijk de mening van buitenstaanders, maar de spelers waar ik mee samenspeel zijn heel erg goed. Ze zijn allemaal in staat iets uit het niets te creëren.”

Trainer Fred Rutten is blij met de aanwezigheid van de Engelse Turk en ook met de manier waarop de aanvaller het publiek bespeelt. “Dat doet hij wel mooi, ja, hij is slim. Hij is ervaren en heeft in grote competities gespeeld. Hij weet goed hoe hij met het publiek moet omgaan. Dat is alleen maar positief voor ons.”

Bron: voetbalzone.nl

IMG_8395.PNG

You must be logged in to post a comment Login