Nieuws

Kazim-Richards niet inzetbaar wegens Europese schorsing

on

Fred Rutten kan in de thuiswedstrijd van donderdag tegen FC Zorya Luhansk in de play-off ronde van de Europa League nog geen beroep doen op Colin Kazim-Richards. De aanvaller is fysiek op de goede weg, maar is vanwege een Europese schorsing nog niet inzetbaar. Dat liet trainer Fred Rutten woensdag weten tijdens een persconferentie in aanloop naar de aanstaande thuiswedstrijd van Feyenoord.

De schorsing van Kazim-Richards dateert van 15 maart 2012. De Turkse spits kreeg toen na afloop van de Europa League-wedstrijd tussen zijn toenmalige club Olympiakos Piraeus en Metalist Charkov een rode kaart, die hem een schorsing van drie duels opleverde. Kazim-Richards heeft inmiddels één wedstrijd uitgezeten, waardoor hij de komende twee Europese duels van Feyenoord niet inzetbaar is.

Naast Kazim-Richards is ook Jean-Paul Boëtius geschorst voor de wedstrijd tegen Zorya Luhansk. Hij kreeg in totaal dit seizoen drie gele kaarten in Europese wedstrijden en moet daardoor één duel toekijken. Khalid Boulahrouz en Rodny Lopes Cabral zijn nog geblesseerd.

Bron: Feyenoord.nl
Bron: Feyenoordtraining.nl

IMG_8127.JPG

You must be logged in to post a comment Login