Feyenoordinbeeld

Kazim-Richards kan naar topclub Brazilië

on

Colin Kazim-Richards kan aan de slag bij de Braziliaanse topclub Corinthians. De zesvoudig landskampioen heeft een bod uitgebracht op de dertigjarige aanvaller, die sinds juni 2016 onder contract staat bij Coritiba. 
.

Kazim-Richards zette een halfjaar geleden zijn handtekening onder een verbintenis voor anderhalf jaar bij Coritiba. Sindsdien werkte de Engels-Turkse aanvaller 25 duels af voor zijn nieuwe werkgever. Daarin scoorde hij drie keer. Corinthians wil Kazim-Richards nu graag inlijven. Braziliaanse media melden dat er gesproken is over een tranfer. De verwachting is dat de overstap van Kazim-Richards na de Kerstdagen wordt afgerond. 

.

Tijdens zijn loopbaan versleet Kazim-Richards tal van clubs. Hij speelde voor onder meer Blackburn Rovers, Galatasaray en Bursaspor. In de zomer van 2014 huurde Feyenoord hem van laatstgenoemde club. De Rotterdammers lijfden Kazim-Richards later definitief in. In januari 2016 verkaste Kazim-Richards naar Celtic. Een halfjaar later werd de spits verkocht aan Coritiba. 

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login