Nieuws

Kazim-Richards: ‘Hoop dat Feyenoord optie licht’

on

Colin Kazim-Richards maakte afgelopen zondag, nota bene tegen aartsrivaal Ajax, zijn debuut in de basis van Feyenoord. De spits miste een enorme kans, maar kon verder wel leven met zijn optreden. “Ik ben blij dat ik zo’n grote Klassieker kon spelen. Voor een eerste wedstrijd was het oké, maar ik moet doorgaan in de wedstrijden die komen.”

Woensdag wacht Go Ahead Eagles, in de tweede ronde van de KNVB-beker. Een belangrijk duel voor de Rotterdammers. “Maar elke wedstrijd is belangrijk. Na een paar nederlagen moeten we het gevoel van winnen weer krijgen,” aldus Kazim-Richards.

De aanvaller maakte zondag tegen Ajax een goede indruk. Hij hoopt die lijn door te trekken. “Ik wil hier blijven, hoop dat Feyenoord de optie licht. Voel me fijn hier. Bij andere clubs ben ik weggegaan omdat mijn familie niet happy was of door politieke spelletjes, niet betaald krijgen op tijd bijvoorbeeld. Veel mensen weten dat niet. Ze zien alleen wat op papier staat en dat ik niet veel gespeeld heb.”

“Bij Feyenoord voel ik mij goed, ik leer iedere dag. Laatst zei ik nog tegen mijn vader dat ik hier eerder had willen spelen in mijn carriere. Ik hoop dat ik slaag.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_8263.PNG

You must be logged in to post a comment Login