Nieuws

Kazim-Rchards: ‘Ik ben een echte spits’

on

Feyenoord verloor zaterdagavond in eigen huis van promovendus Willem II, maar Colin Kazim-Richards was een lichtpuntje in de Rotterdamse duisternis. De aanvaller kwam als invaller binnen de lijnen, verzorgde met een knappe kopbal de aansluitingstreffer en was met een omhaal ook nog dicht bij de gelijkmaker. Feyenoord zou nog wel eens veel plezier aan hem kunnen beleven.

De zomeraanwinst kan zowel op de flanken als in de spits uit de voeten, maar daar heeft hij zelf een duidelijke mening over. “Ja, want er zijn genoeg buitenspelers bij Feyenoord en ik ben geen buitenspeler”, zegt Kazim-Richards in gesprek met De Telegraaf. “Ik ben een spits. Ik ben nog niet op mijn best, maar dat komt wel als ik wedstrijdritme opdoe.”

Kazim-Richards sprak voor zijn komst uitgebreid met Fred Rutten en Martin van Geel over de rol die hij zou krijgen bij Feyenoord. “In de voetbalwereld kun je verdwalen in multifunctionaliteit”, legt hij uit aan Metro. “Ik kwam op rechts, links en op ’10’ te spelen, terwijl ik een echte spits ben. Bij Feyenoord krijg ik de kans die rol te vervullen, daar hoef ik me geen zorgen meer over te maken.”

Bron: voetbalzone.nl

IMG_8263-0.PNG

You must be logged in to post a comment Login