Nieuws

Kazim: ‘Kenneth verdient het om deze interland te keepen’ 

on

Colin Kazim-Richards nam gisteren na Feyenoord – PSV uitgebreid de tijd om Anass Achahbar te knuffelen. De spits was dolblij dat zijn vervanger de hoofdrol had gegrepen en merkte bovendien dat hij zelf sneller dan verwacht was hersteld van zijn hamstringblessure.

,,Dit was een geweldige overwinning en als je het mij vraagt dik verdiend,” zei Kazim-Richards. ,,Achahbar zal in alle kranten staan. En terecht. Maar hebben jullie Jordy Clasie gezien? En ons centrale duo Sven van Beek en Terence Kongolo?”

Kazim-Richards meldt zich vandaag in Duitsland voor het eerst in 2,5 jaar weer bij de Turkse nationale ploeg. ,,En dan ook nog tegen Nederland,” lacht hij. ,,Het is voor ons heel apart, we spelen tegen Nederland maar niet tegen de koploper in de poule. Ik heb tegen Clasie en Vermeer al gezegd dat ze mij met rust moeten laten deze week. Als ik het voor het zeggen had, zou Vermeer trouwens keepen.”

Dat heeft volgens Kazim-Richards niets te maken met het feit dat hij het dit seizoen tweemaal flink aan de stok had met Ajacied Jasper Cillessen. ,,Nee hoor, ik vind gewoon dat Kenneth het verdient om deze interland spelen.”

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login