Nieuws

Kazim kan zoontje geen uitleg geven waarom hij uitgefloten wordt

on

Colin Kazim-Richards werd donderdag uitgefloten door zijn eigen supporters. De Engels-Turkse aanvaller kwam in de tweede helft van de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle (3-0) voor Michiel Kramer in de ploeg.
Waar er voor Kramer gejuicht werd, was er bij Kazim-Richards gefluit te horen. Op Instagram luchtte Kazim zijn hart. Inmiddels heeft hij zijn post overigens weer verwijderd. ‘Als een man die altijd zegt wat hij denkt, vind ik het nodig om het zo te doen’, schrijft Kazim.
‘Normaal gezien voel ik trots als ik het Feyenoord-shirt voor een wedstrijd aantrek, klaar om te strijden. Maar dit keer was het pijnlijk. Ik geef werkelijk alles voor mijn team en zal altijd de eerste zijn die wat te zeggen heeft, of je dat nu leuk vindt of niet. De reden dat ik zeg dat het pijnlijk was, is omdat mijn vierjarige zoontje me vroeg waarom en dat ik daar voor het eerst in zijn leven geen antwoord op had’, aldus Kazim.
‘Tot mijn tijd hier officieel voorbij is, zal ik mijn bloed geven voor het team’, besluit de aanvaller, die na de wedstrijd onder meer gesteund werd door aanvoerder Dirk Kuyt.

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login