Nieuws

Kazim: ‘Ik was hier nog niet begonnen of er werd geroepen dat ik er helemaal niets van kon’

on

Na John Guidetti en Graziano Pellè moet Feyenoord het dit seizoen stellen met Colin Kazim-Richards als eerste spits. In tegenstelling tot de Zweed en de Italiaan heeft de Turk moeite om de critici te overtuigen.

Kazim-Richards, die woensdagavond ondanks zijn fraaie doelpunt tegen sc Heerenveen (3-1 nederlaag) opnieuw kritisch werd bejegend, laat zich niet afleiden door alle verhalen. “Ik weet dat het sommige mensen moeite kost om genuanceerd te zijn. Héél wat mensen, mag ik wel zeggen”, zegt de spits in het magazine Hand in Hand.

“Ik was hier nog niet begonnen of er werd geroepen dat ik er helemaal niets van kon. Dat ik niet in de schijnwerpers kan staan van grote spitsen die hier hebben rondgelopen”, voegt Kazim-Richards toe. “Al die geluiden hebben mij bereikt, maar ik heb ze me nooit al te hard aangetrokken. Ik wil best luisteren naar kritiek, maar opbouwende waarbij een juiste balans wordt gemaakt tussen wat goed en niet goed is.”

De Feyenoorder noemt de kritische geluiden ‘een rotzorg’, hoewel hij bepaalde signalen serieus neemt. “Ik pas er alleen voor om mijn eigen waarde te laten afhangen van wat anderen vinden. Dan blijf je namelijk altijd twijfelen aan jezelf. Ik heb mijn eigen waarheid en vind het belangrijk wat mijn ploeggenoten en staf aan mij hebben, daar hecht ik de meeste waarde aan.”

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login