Nieuws

Kazim: ‘Ik heb het gevoel dat het een speciale avond kan worden’

on

Colin Kazim-Richards kijkt uit naar het Europa League-duel van Feyenoord met AS Roma. Beide ploegen staan donderdagavond tegenover elkaar in de knock-outfase van de Europa League. Kazim weet dat routinier Francesco Totti voor het nodige gevaar kan zorgen.

“Ik heb het gevoel dat het een speciale avond kan worden, maar spelen tegen AS Roma zal nooit makkelijk zijn”, zo reageert Kazim tegenover de Italiaanse media. “We zijn met een goed resultaat teruggekomen uit Rome.” Afgelopen zondag had Feyenoord nog de nodige moeite met Excelsior (3-2). “Deze wedstrijd is voor iedereen belangrijk, vooral voor de club in het algemeen.”

“Totti is een legende, hij zorgt continu voor dreiging. Maar wij hebben spelers die hem in bedwang kunnen houden.” Ook in de Italiaanse media wordt Kazim neergezet als een voorbeeld voor zijn teamgenoten. “Het voelt goed om een inspiratie te zijn voor andere spelers. Ik vind het leuk om de jongelingen te leren wat ik al heb meegemaakt. Bij Feyenoord hebben we veel jonge spelers.”


Bron: voetbalprimeur.nlYou must be logged in to post a comment Login