Nieuws

Kazim: ‘Het wordt een interessante strijd tussen mij en Kramer’ 

on

Nu Feyenoord Michiel Kramer heeft gekocht dreigt Colin Kazim-Richards op het tweede plan te belanden in Rotterdam. De Turkse spits ziet dat zelf echter anders en is absoluut niet van plan een reserverol te accepteren.

“Ik kan geen reservespeler zijn, daar hou ik niet van. Ik geloof niet dat ik vast op de bank zal komen, ik zal niet accepteren dat ik zomaar op de bank terecht kom. Dat bedoel ik op een goede manier. Als ik op de bank kom zal ik keihard vechten op de training om mezelf terug in het elftal te knokken. Ik denk dat Kramer de nodige wedstrijden zal spelen, maar ik ook. Als hij niet goed speelt sta ik er en andersom is dat ook zo. Dat is alleen maar goed voor Feyenoord. Het wordt een interessante strijd”, vertelt Kazim aan de NOS.
Kazim blijft naar eigen zeggen altijd denken aan het belang van de club. Het is alleen maar goed dat we twee of drie goede spitsen hebben. Dat is goed voor het team. Ik speelde niet goed en Kramer kwam erin en scoorde. Ik scoorde vorige week, nu deed hij het en was ik minder. Maar ik geloof niet dat ik een vaste invaller zal worden. Zo’n speler ben ik niet, dat zie ik niet zitten.”

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login