Nieuws

Kazim heeft geen begrip voor gele kaart Immers

on

Het was donderdag één groot gekkenhuis nadat Colin Kazim-Richards Feyenoord op gelijke hoogte met AS Roma had geschoten. De Rotterdammers liepen daarbij echter ook de nodige schade op.

Lex Immers kreeg een gele kaart, omdat hij na de gelijkmaker in de hekken was gesprongen. Daardoor mist hij volgende week de return in De Kuip, iets waar Kazim-Richards flink van baalt. “Die jongen is al weer jaren bij de club en heeft niet heel veel in Europa gespeeld”, zegt hij in De Telegraaf.

“Als er zoveel fans zijn, die veel geld voor deze trip hebben betaald, wil je toch even zo’n goal met ze vieren. Daar zou de scheidsrechter begrip voor moeten opbrengen”, vindt de spits, die zich wel enorm op de return verheugt. “Die gasten van AS Roma weten nog half niet wat hen in De Kuip te wachten staat.”

“Natuurlijk, hier in Rome hebben ze ook een groot stadion. Nog groter dan De Kuip. Maar hier zit het niet vol. Bij ons kolkt het volgende week, onze fans gaan dan zo tekeer. Ook daarom is dit nu al een van de mooiste Europa Cup-momenten in mijn loopbaan.”

Naast Immers is overigens ook Luke Wilkshere geschorst voor de kraker in De Kuip.

Bron: Voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login