Nieuws

Kazim: ‘De naam van die andere stad ga ik niet noemen’

on

Colin Kazim-Richards speelde nog niet veel, maar heeft het al geweldig naar zijn zin bij Feyenoord. En de aanvaller weet ook hoe hij zich populair moet maken, zo blijkt uit zijn interview met De Telegraaf.

Voor Kazim-Richards was zijn entree bij Feyenoord, dat zondag tegen Ajax speelt, niet de eerste kennismaking met Nederland. “Ik heb hier wel een keer eerder gespeeld, maar dat was in die ‘andere stad’, waarvan ik de naam niet ga noemen.” Als hem gevraagd wordt of dat niet ‘020’ was, antwoordt hij: “Die code ken ik ook niet. Ik ken alleen 0-1-0… De rest van de steden interesseert me niet.”

In Rotterdam heeft de 28-jarige huurling het dus geweldig naar zijn zin. “Feyenoord is zo’n geweldige club. Ik heb bij Galatasaray, Olympiakos en Fenerbahçe gespeeld, maar deze club steekt boven die andere uit. Ik weet dat ik hier verschrikkelijk mijn best moet doen om het shirt van Feyenoord te mogen dragen. Ik zal het niet cadeau krijgen. Maar ik heb er alles voor over, want dit is zo’n prachtige kans in mijn loopbaan en ik wil iedereen bij Feyenoord terugbetalen voor het vertrouwen dat ze in me hebben.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_8263.PNG

You must be logged in to post a comment Login