Nieuws

Kazim: ‘De druk vanuit m’n gezin is groter dan van de buitenwacht

on

Colin Kazim-Richards stond na de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles met alle plezier de pers te woord. De aanvaller maakte fraai de derde Rotterdamse treffer.

Feyenoord revancheerde zich met een 0-4 zege voor de bekeruitschakeling eerder deze week tegen Go Ahead Eagles. “We hadden vandaag écht wat te bewijzen. Ik was daarom júíst blij dat we weer tegen Go Ahead moesten”, sprak Kazim-Richards volgens FOX Sports.

“Mijn zoon van drie zei woensdag nog tegen mij: “Papa, je hebt niet gescoord”. Nu kan ik hem bij thuiskomst mijn goal laten zien”, zei de speler met een knipoog. “Dan gaat hij net zo juichen als ik. Al hoop ik ook gewoon intikkers te gaan maken.”

“Het kan trouwens nog erger: mijn vrouw feliciteerde me niet eens, ze stuurde me alleen een berichtje: “Nog achttien goals te gaan”. Jullie dachten dat de druk van de buitenwacht groot was, vanuit mijn gezin is het nog veel erger.”

Tot slot wilde Kazim-Richards niet veel kwijt over racistische leuzen die hij te horen kreeg. “Ik wil dat de focus op het team ligt, ik wil niet dat de kranten het morgen vooral hebben over racisme.”

Bron: goal.com

IMG_8315-2.PNG

You must be logged in to post a comment Login