Nieuws

Kazim baalt van Cambuur-veld: ‘Alsof ik op blote voeten over beton rende’

on

Hoewel Feyenoord zondag op bezoek bij SC Cambuur-Leeuwarden drie belangrijke punten pakte, keek spits Colin Kazim-Richards niet met een bijzonder positief gevoel terug op de wedstrijd in Friesland. Dat lag voor het grootste gedeelte aan het kunstgrasveld dat in het Cambuur Stadion ligt.

De Engelse Turk heeft geen goede ervaringen met een dergelijke mat en kon ook in Leeuwarden niet echt uit de voeten op het kunstgras. “Het voelde alsof ik op blote voeten over beton rende”, maakt de aanvaller duidelijk in gesprek met De Telegraaf. Kazim baalt ervan dat er zo veel clubs in de Eredivisie zijn die hun thuiswedstrijden niet langer op een echte grasmat spelen.

“Met de spelers die Nederland produceert en de competitie die jullie hebben, zou hier geen kunstgras moeten liggen”, vertelt de Feyenoorder aan de Volkskrant. Cambuur-trainer Henk de Jong geeft aan dat het vooral een financiële kwestie is en dat de topclub uit Rotterdam makkelijk praten heeft. “Als de grote clubs zo op de centen moeten passen als wij, zouden zij het ook doen”, meent de coach van de Friezen.

Bron: voetbalzone.nl

IMG_8339.PNG

You must be logged in to post a comment Login