Nieuws

Karsdorp: ‘We hopen dat we het publiek morgen kunnen vermaken’ 

on

Feyenoord is in voorbereiding op de stadsderby tegen Excelsior. Voor Rick Karsdorp is deze aanloop korter dan aanvankelijk was gepland en dat heeft alles te maken met zijn plotselinge invitatie voor het Nederlands elftal.

.


“Het is het wel jammer dat ik geen minuten heb mogen maken”, stelt de talentvolle verdediger in gesprek met Feyenoord TV. “Maar het was mooi dat ik erbij mocht zijn, want het is een stapje hoger dan ik bij Feyenoord gewend ben. Alles gaat in een hoger tempo. Ik heb me kunnen meten met andere jongens en dat is goed gegaan.”

.

Karsdorp weerspreekt dat de omschakeling van Oranje naar Feyenoord lastig is. “Ik ben een week weggeweest, maar er is niet veel veranderd”, zo blijft hij nuchter. “Morgen moeten we een mooie pot neerzetten. We willen voetballend iets laten zien, al blijven de punten het belangrijkste. We hopen dat we het publiek kunnen vermaken.”

.

Feyenoord kan een driepunter goed gebruiken met het oog op plek drie, waar de Kralingers om lijfsbehoud strijden. Karsdorp gunt de stadsgenoot een succesje. “Laten we hopen dat Excelsior in de Eredivisie blijft, maar dat ze wel morgen verliezen.”

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login