Feyenoordinbeeld

Karsdorp schrok van eerste helft tegen PSV 

on

Een nieuw seizoen van Feyenoord in de eredivisie staat op het punt van beginnen. Zondagmiddag spelen de Rotterdammers een uitwedstrijd tegen FC Groningen en verdediger Rick Karsdorp staat te trappelen om te beginnen, ook na de Johan Cruijff Schaal-nederlaag van vorige week tegen PSV..

“We gaan toch met een goed gevoel naar Groningen”, aldus Karsdorp. De verdediger vond namelijk dat Feyenoord een prima tweede helft speelde tegen PSV en daarmee de vervelende nasmaak van de nederlaag wegspoelde. Toch schrok Karsdorp wel van het niveau in de eerste helft. “Zeker aangezien het in de voorbereiding wel goed ging.”

.

Feyenoord zal tegen Groningen constanter voor de dag willen komen. De wedstrijd in de Euroborg blijkt bovendien al jaren een lastige. Waarom zou het dit jaar wel goed gaan in dat stadion? “Omdat we als team bij elkaar zijn gebleven en na de slechte reeks van vorig jaar niet meer hadden verloren tot zondag.”

.

Daarmee blijkt het met het zelfvertrouwen van de jongen van de club wel goed te zitten. Karsdorp is inmiddels wel gewend aan het spelen bij Feyenoord, maar wordt toch nog regelmatig aangesproken over het feit dat het allemaal zo snel is gegaan met hem. De rechtsback heeft nog een contract tot 2020 in Rotterdam, maar of hij die uitdient is natuurlijk maar de vraag. Het geruchtencircuit rondom Karsdorp kwam namelijk al even op gang. “Ik lees dat wel, maar kan het goed opzij zetten. Ik ga ook niet meteen met mijn zaakwaarnemer bellen om te vragen of het klopt.”

.

.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login