Nieuws

Karsdorp reageert over vermeend drugsgebruik

on

Rick Karsdorp heeft op zijn Instagram account gereageerd op de aantijgingen van vermeend drugsgebruik n.a.v. een geplaatst filmpje op Twitter. (Zie onderaan)

In het filmpje is Karsdorp samen met een vriend te zien die samen in een taxi zitten. Veel mensen reageerden op social media over vermeend drugsgebruik. Het aantal keren dat er gesuggereerd werd dat Karsdorp een witte kerst gehad zou hebben waren zelfs niet meer te tellen.

Naar aanleiding van de ophef op sociale media heeft Karsdorp gereageerd via Instagram:

‘De afgelopen dagen heb ik naast positieve berichten ook veel negatieve berichten ontvangen en ondervonden hoe snel mensen oordelen over iets waar ze geen weet van hebben. Ik wilde er eerst niet op in gaan maar er is één ding wat ik recht wil zetten.’

Iedereen mag z’n mening hebben maar het raakt me dat mensen mij in verband brengen met dergelijke middelen. Iedereen die dichtbij mij staat weet dat ik nog nooit iets heb gebruikt en zal gebruiken.

Ik ga 2020 met een positieve blik tegemoet en wens iedereen hetzelfde. Mijn focus ligt op de 2e seizoenshelft met Feyenoord. Supporters, bedankt!”

https://twitter.com/plakplaat63/status/1210150002884042754?s=21

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login