Nieuws

Karsdorp ontbreekt op woensdagtraining vanwege liesblessure 

on

Het is hoogst onzeker of Feyenoord in de aankomende topper van de Rotterdammers uit bij landskampioen PSV kunnen beschikken over verdediger Rick Karsdorp. Op woensdagochtend ontbrak de vleugelverdediger van de volksclub uit de havenstad van Nederland namelijk op Varkenoord. Karsdorp heeft te kampen met een vervelende liesblessure.
Eerder konden we nog optekenen uit de mond van Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad dat het mogelijk was dat Karsdorp gewoon in actie kon komen tegen de Eindhovenaren. De kans daarop wordt echter met de dag kleiner. Naar verluidt beginnen de Rotterdammers aankomende zondag met Sven van Beek als rechtsback, mocht Karsdorp niet beschikbaar zijn.
Dirk Kuyt, het icoon van Feyenoord, vertelde eerder op woensdag over de titanenstrijd tegen PSV: “We gaan naar Eindhoven om te laten zien dat het gat kleiner is geworden. Alle ogen zullen op ons gericht zijn. Dat is altijd zo als Feyenoord ook maar een beetje presteert. Dan merk je dat de verwachtingen omhoog schieten. Hoort ook wel bij zo’n grote club, vind ik. Al zul je mij niet horen roepen dat we wel eventjes kampioen zullen worden. Ik heb wel serieus het gevoel dat dit een heel mooi seizoen kan worden voor ons. Dromen mag altijd natuurlijk. En dromen doen we volop bij Feyenoord.”

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login