Nieuws

Karsdorp: ‘Niemand in deze ploeg heeft een streepje voor’

on

Met nog twaalf wedstrijden te gaan moet koploper Feyenoord zondag een nieuwe horde nemen. Deze keer tegen ADO Den Haag, de hekkensluiter. Laat dit nou net een ploeg zijn waar Feyenoord de afgelopen drie keer niet wist te winnen. Rick Karsdorp aan het woord..

“Ja, die staan laatste”, zegt de vleugelverdediger tegen de NOS. “Dat zegt mij niet veel. De laatste drie keer hebben we daar niet weten te winnen. Dát zegt wel wat. Je moet naar jezelf kijken. We staan bovenaan, het komt wel goed.” Feyenoord speelt op kunstgras. “Nee, ik houd er niet zo van”, aldus Karsdorp. “Als je hier naar De Kuip kijkt is dat een wereld van verschil, maar het moet geen probleem zijn.”

.

Van kampioensstress is geen sprake en dat komt er volgens Karsdorp ook niet. “Nee, dat denk ik niet. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. Aan het einde van het seizoen kijken we wel of we bovenaan staan. Misschien is het een standaard antwoord, maar zo kijken wij echt naar de laatste wedstrijden. Ik ben een koele kikker.”

.

Karsdorp reageerde ook nog op de situatie rond Dirk Kuyt, die afgelopen week gepasseerd werd en vond dat hij moest spelen. “Meer mensen vinden dat ze moeten spelen. Niemand in deze ploeg heeft een streepje voor. Iedereen is gelijk en dat zie je ook in het team. Iedereen lacht en is gefocust.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login