Feyenoordinbeeld

KARSDORP, KONGOLO EN BERGHUIS BIJ ORANJE

on

Bondscoach Danny Blind heeft drie spelers van Feyenoord opgeroepen voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Frankrijk. Steven Berghuis, Rick Karsdorp en Terence Kongolo mogen zich maandag melden in Noordwijk, waar Oranje verzamelt.
.

Voor 2-voudig Kongolo is het de eerste keer sinds november 2015 dat hij bij Oranje zit. Karsdorp maakte in maart van dit jaar voor het eerst deel uit van de selectie, maar tot een debuut kwam het toen niet. Berghuis zit sinds eind vorig seizoen bij Oranje en speelde tot nu toe vijf interlands.

.

Het duel met Wit-Rusland wordt op vrijdag 7 oktober gespeeld in De Kuip. Drie dagen later is Frankrijk de tegenstander in Amsterdam. 

.

Jong Oranje

Tonny Vilhena behoort tot de selectie van Jong Oranje voor de EK-kwalificatieduels met Turkije en Cyprus. Lucas Woudenberg behoorde tot de voorselectie maar werd niet geselecteerd. 

.

Oranje Onder 19

Justin Bijlow is geselecteerd voor Oranje Onder 19. Met dat team speelt hij in Hengelo een EK-kwalificatietoernooi tegen Roemenië, San Marino en Noorwegen. Hij treft daarbij zijn Noorse ploeggenoot Emil Hansson.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login