Nieuws

Karsdorp medisch gekeurd, maar nog geen akkoord tussen clubs

on

Vleugelverdediger Rick Karsdorp liet zich onlangs in niet mis te verstane bewoordingen uit over de transfergeruchten rond zijn persoontje. De Italiaanse media blijven echter rustig hun artikeltjes schrijven over de Feyenoorder. Een transfer naar de Serie A-topclub AS Roma zou nu wel héél dichtbij zijn. Technisch directeur Monchi van de Romeinen is naar verluidt al een tijdje in onderhandeling met de clubleiding van Feyenoord.

.

Volgens de Italiaanse transfergoeroe Gianluca Di Marzio bedraagt het verschil tussen vraag en aanbod ongeveer twee tot drie miljoen euro. Naar verluidt vraagt Feyenoord ongeveer achttien miljoen euro voor zijn vleugelverdediger, maar wil Roma net wat minder betalen. Het verschil is echter alleszins overbrugbaar geworden.

.

Karsdorp wordt al een tijdje gelinkt aan een transfer naar de Italiaanse Serie A. Ook Internazionale wordt geregeld in verband gebracht met de Nederlander, maar het is niet duidelijk hoe serieus dit precies is. De Nerazzurri werden de laatste dagen ook genoemd als de nieuwe werkgever van Ajacied Kenny Tete, maar volgens de laatste berichten is de club uit Milaan wat dit betreft afgehaakt.

.

Update 18:57 uur

Rick Karsdorp heeft zijn medische keuring bij AS Roma inmiddels achter de rug, en heeft in afwachting van een mogelijke deal tussen de Italianen en Feyenoord het vliegtuig terug naar Griekenland gepakt. Daar was hij immers op vakantie, zo schrijft het AD. Karsdorp hoopt naar verluidt op een akkoord, en die wordt later deze week verwacht door alle partijen.
.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login