Feyenoordinbeeld

Karsdorp: ‘Ik wil niet weg, we gaan voor de titel’

on

De naam Rick Karsdorp duikt geregeld op in de transferstormen. Zelf leest de Feyenoorder ook de geruchten, maar voorlopig is er niks concreet.
.

De 21-jarige verdediger wil sowieso graag eerst kampioen worden met Feyenoord, maar kijkt ook al verder. Bij een titel komt het Champions League-circus naar De Kuip. Feyenoord is dan vrijwel zeker de laatste Nederlandse deelnemer die zich rechtstreeks plaatst voor het kampioenenbal.

.

Karsdorp heeft een contract tot 2020, maar speelt zich flink in de kijker. ‘Als Feyenoord Champions League gaat spelen, is dat zeker een extra reden om te blijven, daar droomt iedere speler van. Ik ben nu vastgelegd tot 2020. Of ze dat verder verlengen? Daar kan ik niets over zeggen. Ik weet dat ze af en toe een gesprek hebben met mijn zaakwaarnemer. Maar waar dat over gaat, weet ik niet.’

.

‘Ik weet wel dat er clubs zijn geweest die in de winter bij mijn zaakwaarnemer hebben geïnformeerd’, vervolgt de tweevoudig international tegen VI. ‘Maar ik wil niets horen tot het echt concreet is. Blijkbaar is dat het nog niet, anders had ik het wel gehoord. Ik heb het prima naar mijn zin, voetbal hier vanaf mijn achtste, dus dan lijkt het me duidelijk dat nu we voor het kampioenschap gaan, ik niet weg wil.’

.

Karsdorp is inmiddels niet meer weg te denken uit de basis van Feyenoord. Dit seizoen speelde de rechtsback in alle 28 officiële wedstrijden vanaf de aftrap mee. Lees in de nieuwe VI, die vanaf woensdag in de winkels ligt, of op VI Pro het gehele interview met Karsdorp.

.

Bron: Vi.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login