Feyenoordinbeeld

Karsdorp: ‘Ik voorspelde dat Eric geen duel zou verliezen van Zlatan’

on

Eric Botteghin heeft dit seizoen en vooral afgelopen week afgerekend met alle twijfels rond zijn functioneren bij Feyenoord. Rick Karsdorp, zijn teamgenoot in Rotterdam, komt met een mooie anekdote als bewijs daarvan..

Karsdorp weet dat er twijfels waren rond Botteghin, ook in zijn eigen vriendengroep. “Twee weken voor de loting voor de Europa League zei ik dat we Manchester United en Fenerbahçe zouden loten. Toen kreeg ik een discussie met een vriend van mij over de duels tussen Zlatan (Ibrahimovic, red.) en Eric”, vertelt hij aan Metro.

.

“Ik zei dat hij geen enkel duel zou verliezen. Niet omdat het mijn teamgenoot is, maar omdat ik daar echt in geloofde. Die vriend was het daar niet mee eens”, vervolgt Karsdorp, die Botteghin vervolgens zag schitteren tegen Manchester United (1-0) en PSV (0-1).

.

“Een week voor het duel met United was hij met mij in de spelerslounge en stelde ik hem aan Eric voor en zei dat hij beweerde dat hij geen enkel duel van Zlatan zou gaan winnen. Mijn vriend wist totaal niet hoe hij moest reageren, haha. Maar ik kreeg gelijk, want Zlatan had weinig kans. Dus na de wedstrijd heeft Eric een dikke knuffel gehad van die vriend, die zijn ongelijk moest toegeven.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login