Nieuws

Karsdorp hervat groepstraining 

on

Rick Karsdorp heeft woensdag de groepstraining hervat bij Feyenoord. De rechtsback is hersteld van een knieblessure.

.
Karsdorp liep die blessure begin april op in de verloren Klassieker tegen Ajax (2-1). Gevreesd werd dat de 22-jarige international door een verrekking aan de knieband dit seizoen niet meer in actie zou kunnen komen.

.

Het herstel verliep echter sneller dan verwacht, waardoor Karsdorp toch nog op speeltijd mag hopen in de laatste wedstrijden in de Eredivisie.

.

Vorige week tekende het product van de jeugdopleiding een nieuw contract dat hem tot medio 2021 aan Feyenoord bindt. Tijdens zijn afwezigheid werd Karsdorp vervangen door Bart Nieuwkoop.

.

Ook Bilal Basaçikoglu trainde woensdag weer mee bij de Rotterdamse ploeg, nadat hij begin maart aan zijn enkel geblesseerd raakte in de met 1-0 verloren derby tegen Sparta.

.

Miquel Nelom ontbrak zondag tegen FC Utrecht (2-0 zege) door privé-omstandigheden, maar stond woensdag ook weer op het trainingsveld.

.

Voor koploper Feyenoord staan er in de Eredivisie nog drie duels op het programma: uit tegen Vitesse (zondag), uit tegen Excelsior (7 mei) en thuis tegen Heracles (14 mei). De voorsprong op Ajax bedraagt één punt.

.

Bron: nusport.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login