Nieuws

Karsdorp: ‘Dit is een grote stap voorwaarts voor mij’

on

Rick Karsdorp noemt zijn transfer naar AS Roma een grote stap voorwaarts. De rechtsback komt voor een basisbedrag van veertien miljoen euro over van Feyenoord. Hij tekende woensdag een vijfjarig contract in het Stadio Olimpico..

“Mijn overstap naar AS Roma is een grote stap voorwaarts voor mij. Ik kom hier met een groot verlangen en het enthousiasme om te spelen en mijn dromen te realiseren”, laat Karsdorp weten op de website van zijn nieuwe werkgever. “Ik weet dat er nog veel ruimte is om mij te verbeteren en dat hoop ik hier te doen.”

.

Karsdorp speelde al meer dan honderd officiële duels in het eerste elftal van Feyenoord. Afgelopen seizoen veroverde de 22-jarige Oranje-international met de Rotterdammers de landstitel. “Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft Rick al laten zien over groot talent te beschikken”, stelt technisch directeur Monchi van Roma.

.

“We zijn heel blij dat we hem hebben kunnen aantrekken. We zijn er zeker van dat hij met zijn kwaliteiten uitstekend past in de manier van spelen die trainer Eusebio di Francesco nastreeft”, besluit de Spanjaard.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login