Nieuws

‘Karsdorp al maanden gevolgd door scouts Fc Barcelona’

on

Feyenoord-back Rick Karsdorp wordt door El Mundo Deportivo genoemd als het alternatief voor Hector Bellerin bij FC Barcelona. De Catalanen hebben na het vertrek van Dani Alves en de blessure van Aleix Vidal weinig smaken op de rechtsbackpositie en komen volgens het gerucht in Rotterdam-Zuid uit..

Karsdorp wordt al maanden op de voet gevolgd door Robert Fernandez, één van de technische mannen bij Barça. Bellerin blijft doelwit nummer één, maar Karsdorp wordt neergezet als een goedkoper en zeer interessant alternatief. Arsenal wil namelijk niet meewerken aan een vertrek van de razendsnelle Bellerin, die in het verleden in de jeugd bij Barcelona speelde. Door de weigering dreigt de prijs flink op te lopen.

.

Het is mogelijk dat Barça daarom de pijlen richt op Karsdorp, die al voor Oranje speelde. Hij is regelmatig bekeken bij wedstrijden van Feyenoord in de Eredivisie. Ook Kasper Dolberg, Davinson Sanchez, Jaïro Riedewald en Joël Veltman worden in het stuk genoemd als interessante spelers die worden gevolgd door Fernandez en zijn mannen.

.

Naar verluidt heeft Giovanni van Bronckhorst een goed woordje gedaan voor Karsdorp bij Barcelona. De Feyenoord-trainer voetbalde voorheen voor de Catalaanse grootmacht. Vooral de aanvallende talenten van Karsdorp worden geprezen.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login