Nieuws

Kans op komst Guidetti wordt steeds kleiner

on

De kans lijkt niet groot dat John Guidetti de opvolger van Graziano Pellè bij Feyenoord gaat worden. De Zweed van Manchester City werd de afgelopen weken genoemd als optie twee achter Bas Dost. Volgens Voetbal International heeft de Rotterdamse club echter andere spitsen op het oog als Dost uiteindelijk niet haalbaar blijkt.

Het medium brengt niet naar buiten welke namen dat dan zijn, maar Guidetti zou dat in ieder geval niet zijn. De 22-jarige aanvaller maakte in het seizoen 2011/2012 veel indruk bij Feyenoord door 21 keer te scoren in 23 competitiewedstrijden. Na zijn vertrek bij Feyenoord kwam Guidetti bij Manchester City niet in de plannen voor, terwijl zijn half jaar bij Stoke City ook niet op een succes uitdraaide.

Dost blijft voor Feyenoord nog altijd optie een. De oud-spits van FC Emmen, Heralces Almelo en sc Heerenveen kende in Duitsland een moeizaam seizoen bij VfL Wolfsburg, maar toch lijkt de club uit de Bundesliga voorlopig niet mee te willen werken aan een transfer van de Nederlander. Dost zou zelf wel bereid zijn om salaris in te leveren om zo de overstap naar Feyenoord te kunnen maken.

Bron: Soccernews.nl

20140723-122642-44802961.jpg

You must be logged in to post a comment Login