Nieuws

Kampioenselftal van 1999 komt bijelkaar op Sportfilmfestival

on

Oud-voetballer Paul Bosvelt, kickbokser Rico Verhoeven en ex-wielrenner Johan Museeuw. Zij zijn volgende week allemaal te zien op het AD Sportfilmfestival in Rotterdam. Niet alleen in de film dan wel documentaire zijn de (voormalig) topsporters te bewonderen, maar ze komen ook daadwerkelijk langs op het festival in Cinerama..

Onder andere ‘De Coolsingel liep vol’ van Andere Tijden Sport over de laatste landstitel van Feyenoord uit het seizoen 1998/99 is één van de trekpleisters van het gebeuren. Veel spelers uit het kampioenselftal van toenmalig trainer Leo Beenhakker zullen de voorstelling bijwonen. Er wordt bovendien hard gewerkt om oud-spits Julio Ricardo Cruz voor die gelegenheid te strikken.

.

Het is de derde keer dat het festival wordt georganiseerd in samenwerking met Rotterdam Topsport. “En we blijven groeien,” zegt Anton Slotboom van Rotterdam Topsport. “Het is fascinerend om te zien dat een wereldkampioen als Rico Verhoeven vanuit Brabant naar Rotterdam rijdt om aan te schuiven bij de talkshow van Wilfried de Jong.”

.

Van donderdag 6 t/m zaterdag 8 april wordt het Sportfilmfestival gehouden in de Rotterdamse bioscoop op de Westblaak. Beluister in het bijgesloten audiofragment het gehele interview met Anton Slotboom.

.

RTV Rijnmond geeft voor zaterdag 8 april 3×2 kaarten weg. Mail daarvoor naar sport@rijnmond.nl om kans te maken. De winnaars zien documentaires over Feyenoord, Sparta en Excelsior.

.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login