Nieuws

Kameraadjes genieten van show Sinterklaasfever

on

Vele Kameraadjes hebben zaterdag genoten van een groots Sinterklaasfeest bij Feyenoord. Verdeeld over de dag zagen ruim drieduizend kinderen in het Topsportcentrum tegenover De Kuip de show Sinterklaasfever, feest bij Feyenoord. Zij kregen een muziekfeest met diverse optredens voorgeschoteld. Onder meer Discopiet, kinderkoor Prettig Weekend en de Sintfeverband maakten er een spektakelshow van, die werd gepresenteerd door Joris Lutz en Agnes Goslings. Het hoogtepunt voor de enthousiaste kinderen was uiteraard de entree van Sinterklaas, die samen met zijn zwarte pieten een warm onthaal kreeg van de Kameraadjes.

Sinterklaas liet de kinderen tijdens de show nog wel even in spanning of hij ook daadwerkelijk naar het feest zou komen. Op een groot videoscherm was te zien hoe de Sint samen met de Hoofdpiet per spelersbus op weg naar De Kuip was, maar het tweetal verdwaalde en kwam terecht bij het stadion van stadgenoot Sparta. Presentator Patrick, die de afgelopen heel Rotterdam had afgezocht naar de verdwenen bus, trof Sinterklaas en de Hoofdpiet aan en wees hen de juiste weg naar het feest en de wachtende kinderen.

Het enthousiasme bij de kinderen steeg naar een hoogtepunt op het moment dat de goedheiligman de zaal betrad. Speciaal voor alle kinderen speelde de Sint hoogstpersoonlijk nog een liedje op zijn piano, waarmee het geslaagde Sinterklaasfeest ten einde kwam.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login