Nieuws

Kalou lijkt ook interesse in terugkeer te hebben

on

Feyenoord is druk bezig met de terugkeer van Dirk Kuyt, die tussen 2003 en 2006 al voor de Rotterdammers uitkwam. De aanvaller vormde in zijn laatste twee jaar een sterk duo met Salomon Kalou en hij hoopt op een hereniging van ‘K2’. Kalou is niet tevreden bij Hertha BSC, dat deze week Jos Luhukay op straat zette, en voelt net als Kuyt wel wat voor een terugkeer in De Kuip.

De 29-jarige Kalou heeft het nieuws over een mogelijke rentree van Kuyt bij Feyenoord gelezen en laat op Instagram weten dat hij zelf ook wel terug wil keren. Op de reactie ‘K2 back in Rotterdam?’ reageert Kalou met twee symbooltjes van biddende poppetjes en de tekst ‘hopelijk’. De vraag is nu of Feyenoord voldoende geld heeft om Kalou te kunnen overnemen van Hertha, waar hij nog een contract voor tweeënhalf jaar heeft. Bij een eventuele terugkeer zou de Ivoriaan bovendien salaris moeten inleveren; Kuyt is daar reeds akkoord mee gegaan.

Kalou speelde in het eerste seizoen van Kuyt bij Feyenoord nog op huurbasis voor Excelsior, maar keerde in de zomer van 2004 terug in De Kuip. Hij vormde een uitstekend duo met de Katwijker en maakte in de seizoenen 2004/05 en 2005/06 respectievelijk twintig en vijftien competitiedoelpunten. Kalou vertrok vervolgens naar Chelsea en speelde later nog voor Lille, voordat hij in de zomer bij Hertha arriveerde.

Bron: voetbalzone.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login