Nieuws

Kalou herhaalt ook wens om terug te keren bij Feyenoord

on

Na de rentree van Dirk Kuyt definitief is, kan technisch directeur Martin van Geel zich gaan richten op de transfer van bijvoorbeeld John Guidetti. Maar ook Salomon Kalou dient zich nog aan. Het ene deel van het droomduo K2 herhaalt vrijdag dat hij dolgraag in De Kuip terugkeert.

Bij Feyenoord weer samenspelen met zijn oude vriend Kuyt, Kalou vindt het iets om van te dromen. “Ik hoop nog eens bij Feyenoord te spelen, wie weet al volgend seizoen”, zegt hij vrijdag in gesprek met De Volkskrant. “Ik heb het nu prima naar mijn zin in Berlijn. Maar Feyenoord staat bij mij altijd op nummer 1.”

Het koningskoppel K2 was eerder goed voor 168 wedstrijden en 106 doelpunten. Kalou sprak de laatste tijd niet meer met Kuyt, maar een hereniging is niet uitgesloten. “Volgend seizoen al? Waarom niet? Het zou het juiste moment kunnen zijn. We zullen zien”, aldus Kalou.

Eerder sprak ook Van Geel zich al uit over een mogelijke transfer van Kalou. “Goede voetballers zijn altijd welkom, mits ze binnen het budget passen”, zei de technisch directeur twee maanden geleden. Kalou speelde inmiddels dertien wedstrijden, waarvan twintig wedstrijden voor Hertha, hij scoorde vijf keer.

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login