Nieuws

Kaj Ramsteijn wil niet naar Excelsior

on

Feyenoord ziet Kaj Ramsteijn het liefst naar Excelsior vertrekken. Dat heeft de 22-jarige verdediger gezegd in FC Rijnmond.

Ramsteijn zei in de voetbaltalkshow van TV Rijnmond dat de Kralingse club voor hem geen optie is, omdat hij naar een eredivisieclub wil. De Zoetermeerder heeft de clubleiding zelf gevraagd om verhuurd te mogen worden. Inmiddels hebben PEC Zwolle en VVV-Venlo concrete belangstelling getoond en is er vage interesse van een aantal andere clubs.

Ramsteijn wil aan spelen toekomen, omdat hij al anderhalf jaar geen wedstrijd op het allerhoogste niveau heeft gespeeld. Op 25 september 2011 liep hij in de wedstrijd AZ-Feyenoord (2-1) een zware knieblessure op. Na maandenlange revalidatie en een aantal wedstrijden in Jong Feyenoord/Excelsior is hij weer honderd procent wedstrijdfit.

Het trainingskamp van Feyenoord in Marbella is aan de neus van Ramsteijn voorbij gegaan, omdat hij na de jaarwisseling met wat opstartproblemen kampte. In Rotterdam trainde hij de afgelopen dagen met het hoogste jeugdelftal van de Rotterdamse club mee.

In het verleden kwam Ramsteijn al eens uit voor Excelsior. In het seizoen 2010/2011 speelde hij 25 competitie-wedstrijden voor de club van Woudestein. Excelsior speelde toen nog in de eredivisie.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login