Nieuws

Kaartverkoopinformatie voor Feyenoord – FC Drita

on

Feyenoord speelt op donderdag 29 juli om 20:00 uur de returnwedstrijd in de tweede voorronde van de Europa Conference League tegen FC Drita. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Supporters met een seizoenkaart 2021-2022 hebben vanaf dinsdag 20 juli 09:00 uur als eersten de mogelijkheid om kaarten te bestellen. Een dag later wordt vanaf 18:00 uur die mogelijkheid geboden aan Legioen-leden en Junioren Kameraadjes. Per seizoenkaart of lidmaatschap kan een onbeperkt aantal kaartenworden besteld. Overige supporters zijn vanaf vrijdag 23 juli 09:00 uur aan de beurt.

De Kuip mag bij het allereerste Europa Conference League-duel in Rotterdam voor tweederde gevuld worden. De Willem van Hanegem Tribune blijft gesloten. Op voorhand geldt dit ook voor de tweede ringen van de Olympia-, Gerard Meijer- en Maastribune. Voor die laatste twee zijdes worden, zoals voor de laatste Europese wedstrijden van Feyenoord al het geval was, netten geplaatst.

Praktische informatie
Voor het bezoeken van deze wedstrijd dienen supporters naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of via coronacheck.nl. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen. Mondkapjes en het houden van 1,5 meter afstand zijn niet verplicht.

Meer informatie
Alle informatie over de kaartverkoop voor deze wedstrijd of de komende oefenduels vind je in de Online Ticketshop.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply