Nieuws

KAARTVERKOOP UEFA YOUTH LEAGUE START WOENSDAG

on

De kaartverkoop voor de eerste thuiswedstrijd van Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League gaat woensdag (vandaag) om 13:00 uur van start. Vanaf dat moment zijn kaarten te koop voor de thuiswedstrijd tegen Manchester City Onder 19, die op woensdag 13 september om 15:00 uur wordt gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior.

Kameraadjes

Leden van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes krijgen de mogelijkheid om als eerste kaarten te kopen voor de eerste wedstrijd van het Onder 19-team in de Youth League. De kaarten voor Juniorclubleden kosten €2,50 per stuk en zijn te koop via www.feyenoord.nl/tickets-uefa-youth-league.

Per Kameraadje kunnen vier extra kaarten worden gekocht voor €5,00 per stuk. Kameraadjes of hun ouders/begeleiders hebben per e-mail meer informatie ontvangen over het kaartverkoopproces. De voorrangsperiode voor Kameraadjes loopt tot en met dinsdag 5 september.

Seizoenkaarthouders

Ook seizoenkaarthouders krijgen nog de mogelijkheid om kaarten aan te schaffen voor de wedstrijd tussen de hoogste jeugdteams van Feyenoord en Manchester City. Het exacte aantal kaarten dat beschikbaar is voor deze groep Feyenoord-supporters zal onder meer afhangen van de animo onder Kameraadjes. Hierover volgt in een later stadium, na de voorrangsperiode voor Kameraadjes, meer informatie.

Overige thuiswedstrijden

Feyenoord Onder 19 speelt in de Youth League ook nog thuis tegen Shakhtar Donetsk (dinsdag 17 oktober, 15:00 uur) en SSC Napoli (woensdag 6 december, 15:00 uur). De kaartverkoop voor die duels start in een later stadium.

Het complete speelschema van de Youth League vind je hier. Meer informatie over de thuiswedstrijden van Feyenoord Onder 19 in de Youth League vind je in dit bericht

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login