Nieuws

Kaartverkoop thuiswedstrijden tweede seizoenshelft gestart

on

Na de sterke decembermaand hoopt Feyenoord in 2018 de stijgende lijn in de Eredivisie door te trekken. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst speelt in de tweede seizoenshelft nog zeventien competitieduels, waarvan acht in eigen huis. ADO Den Haag (zondag 28 januari) en FC Groningen (donderdag 8 februari) zijn na de winterstop de eerste tegenstanders in De Kuip, waar verder onder meer nog PSV en AZ op bezoek komen.

Wil jij Feyenoord steunen bij de missie om zo hoog mogelijk te eindigen in de Eredivisie? Zorg dan dat je erbij bent tijdens één of meerdere thuiswedstrijden!

Wedstrijden in de verkoop

Voor zeven van de acht thuiswedstrijden in 2018 kun je nu al kaarten kopen. Het overzicht vind je hieronder. Het aantal kaarten dat per wedstrijd kan worden (bij)gekocht is onbeperkt, behalve bij Feyenoord – ADO Den Haag. Bij dit duel geldt een maximum van twee kaarten per supporter. Kaarten voor onderstaande duels zijn te koop via de Online Ticketshop van Feyenoord.

Kaartverkoop Feyenoord – PSV

Kaarten voor de topper Feyenoord – PSV (zondag 25 februari) gaan in een later stadium in de verkoop. Alle verkoopinformatie hierover volgt nog. Een kleine maand eerder, op woensdag 31 januari, treffen Feyenoord en PSV elkaar ook al in de kwartfinales van de KNVB Beker. Kaartverkoopinformatie over dat duel volgt op korte termijn.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login