Nieuws

Kaartverkoop thuiswedstrijden EL start donderdagmorgen om 9.00u

on

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijden in de groepsfase van de Europa League gaat morgen (donderdag 4 september) om 9.00 uur in passe partout-vorm van start. Seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders kunnen dan met voorrang een passe partout kopen voor de drie thuiswedstrijden tegen Sevilla FC, Standard Luik en HNK Rijeka. Zij profiteren hierbij van een korting van ongeveer 25%. De kaartverkoop (uitsluitend via TicketBox en Internet) loopt tot vrijdag 12 september 13.00 uur. Daarna kunnen clubkaarthouders een week lang een passe partout kopen met een voordeel van ongeveer 15% op de som van de losse kaarten. Op 20 september start de verkoop van losse dagkaarten voor de verschillende wedstrijden.

Voorrang passe partout verkoop Seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen van donderdag 4 september 9.00 uur tot vrijdag 12 september 13.00 uur hun eigen seizoenkaartplaats terugkopen in passe partout-vorm. Legioen Clubkaarthouders kunnen (net als seizoenkaarthouders die hun eigen plaats niet willen terugkopen) een passe partout kopen voor de overige vrije plaatsen in het stadion (plaatsen die niet bezet zijn aan seizoenkaarthouders). Een passe partout is verkrijgbaar vanaf € 57,- (vak Y1) waarmee je als Legioen-lid profiteert van een korting van ongeveer 25% op de som van losse dagkaarten.

Het kopen van een passe partout kan alleen via TicketBox (geef als seizoenkaarthouder duidelijk aan dat je je eigen plaats wilt terugkopen) en Internet (kies voor de optie ‘Eigen stoel’). Passe partouts zijn niet telefonisch te koop of in de Fanshops van Feyenoord.

Kijk op www.feyenoord.nl/tickets om vanaf donderdag 4 september 9.00 direct een passe partout te kopen.

Passe partout verkoop aan overige supporters
Vanaf zaterdag 13 september 09.00 uur start de verkoop van passe partout aan overige supporters (waarschijnlijk uitsluitend clubkaarthouders). Een passe partout is vanaf dit moment verkrijgbaar vanaf € 66,- (vak Y1, mits beschikbaar). Dit is een korting van ongeveer 15% op de som van losse dagkaarten (let op: seizoenkaarthouders krijgen in deze fase geen extra korting meer). De mogelijkheid om als seizoenkaarthouders je eigen plaats terug te kopen, is in deze verkoopperiode komen te vervallen.

Kaartverkoop losse wedstrijden
De kaartverkoop voor de individuele thuiswedstrijden in de groepsfase van de Europa League start op zaterdag 20 september. Vanaf dit moment is er geen passe partout verkoop meer.

Uitzonderingen
Voor seizoenkaarthouders op de gezinsvakken P, PP, DD, CC, OO en F geldt dat zij hun eigen plaats niet kunnen terugkopen. Omdat er weinig jeugdige supporters worden verwacht, wordt in de groepsfase van de Europa League alleen vak P als gezinsvak aangemerkt. Alle houders van een seizoenkaart voor een gezinsvak, kunnen een passe partout kopen voor gezinsvak P via een aparte webshop op www.feyenoord.nl/gezinsvak. Wil je niet op het gezinsvak plaatsnemen, dan is het mogelijk om via de reguliere verkoop (zie voorgaande alinea’s) een passe partout te kopen.

Naast seizoenkaarthouders op de gezinsvakken is er ook een uitzondering voor seizoenkaarthouders op de invaliden- en begeleidersvakken en blinden/slechtzienden en hun begeleiders, Deze supporters kunnen niet via TicketBox en Internet reserveren; zij moeten voor een passe partout telefonisch contact opnemen met Feyenoord Service & Tickets. Feyenoord Service & Tickets is op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur via 0900-1908 (€ 0,45 p/g).

Bron: Feyenoord.nl

IMG_6958.PNG

You must be logged in to post a comment Login