Nieuws

Kaartverkoop thuiswedstrijden Feyenoord Vrouwen 1 gestart

on

De kaartverkoop voor de resterende thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft van Feyenoord Vrouwen 1 is gestart. Voor de winterstop staan er voor de ploeg van Danny Mulder nog drie topwedstrijden op het programma op Varkenoord. Hierbij kunnen de vrouwen alle steun gebruiken. Wil jij erbij zijn? Bestel dan nu je kaarten!

De resterende thuiswedstrijden die voor Feyenoord Vrouwen 1 in het kalenderjaar 2021 op het programma staan zijn niet de minsten. Op vrijdag 5 november komt regerend landskampioen FC Twente voor het eerst in de geschiedenis op bezoek op Varkenoord. De ploeg uit Enschede, met internationals als Kika van Es en Renate Jansen in de gelederen, is al jaren een van de absolute topploegen in het Nederlandse vrouwenvoetbal. 

ADO Den Haag
Twee weken later (vrijdag 19 november) speelt Vrouwen 1 thuis tegen ADO Den Haag. In de eerste speelronde van de competitie speelden de vrouwen van Feyenoord nog hun historische eerste wedstrijd ooit in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen tegen de ploeg uit Den Haag en behaalden toen een knap gelijkspel. Thuis op Varkenoord zal de ploeg van Mulder gaan voor de overwinning. 

PEC Zwolle
PEC Zwolle is op vrijdag 10 december de tegenstander voor de laatste thuiswedstrijd van 2021. Ook dit is een topaffiche in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. De Zwollenaren, die dit jaar verrassend goed presteren, waren eerder dit seizoen de eersten die Feyenoord Vrouwen 1 wisten te verslaan. In het MAC3PARK Stadion eindigde de wedstrijd in 2-1. Feyenoord Vrouwen 1 zal op Varkenoord op zoek gaan naar sportief eerherstel. 

Programma thuiswedstrijden
Bestel je tickets voor de komende thuiswedstrijden van Feyenoord Vrouwen 1 nu online:

Vrijdag 5 november, 19:30 uur: Feyenoord Vrouwen 1 – FC Twente Vrouwen 1
Vrijdag 19 november, 19:30 uur: Feyenoord Vrouwen 1 – ADO Den Haag Vrouwen 1
Vrijdag 10 december, 19:30 uur: Feyenoord Vrouwen 1 – PEC Zwolle Vrouwen 1

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply