Nieuws

Kaartverkoop Standard Luik – Feyenoord start woensdag

on

Diamondcardhouders kunnen vanaf aanstaande woensdag 9.00 uur een kaart kopen voor de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Standard Luik in de Europa League. Deze wedstrijd wordt op donderdag 11 december gespeeld in het Stade Maurice Dufrasne. Voor deze wedstrijd worden aan de Feyenoord-supporters maximaal 1.400 toegangskaarten beschikbaar gesteld. Een verzoek om voor dit duel meer kaarten te verkrijgen werd ook in tweede instantie afgewezen door de Luikse autoriteiten.

Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombiregeling met twee opstapplaatsen (Rotterdam en regio Noord-Limburg). Let op: de opstapplaats in Limburg is ’s avonds niet bereikbaar met het openbaar vervoer! Hou er bij de aankoop van een wedstrijdkaart verder rekening mee dat de gewenste opstapplaats mogelijk al is uitverkocht. Een aangekochte wedstrijdkaart is niet overdraagbaar. Ook zal er geen restitutie worden verleend.

De kaartverkoop voor Goldcardhouders start zaterdag 22 november om 11.00 uur. De kaartverkoop voor Silvercardhouders start zaterdag 29 november om 9.30 uur. Kaartverkoop geschiedt alleen via TicketBox.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_6445.PNG

You must be logged in to post a comment Login