Nieuws

KAARTVERKOOP ‘SCHERMEN IN DE KUIP’ WORDT VRIJDAG VERVOLGD

on

De kaartverkoop voor het bekijken van Excelsior – Feyenoord op grote schermen in De Kuip gaat vrijdag 5 mei verder. Die dag krijgen leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes vanaf 10:00 uur de kans zich te verzekeren van een plek in het stadion. Legioen-leden kunnen één kaart kopen, Junioren twee (dit zodat er ook een ouder/begeleider mee kan). Seizoenkaarthouders van Feyenoord hadden tot afgelopen woensdag de kans om hun eigen plaats terug te kopen..

Op dit moment zijn er zo’n 30.000 kaarten verkocht voor komende zondag. Dat betekent dat er nog zo’n 7.500 kaarten beschikbaar zijn. Overige plaatsen zijn voor het zakelijke segment, zoals bijvoorbeeld Business Unit- en Seathouders. Om de kaartverkoop zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, geldt het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. We raden je aan om er snel bij te zijn, want de verwachting is dat de kaarten snel uitverkocht zullen zijn. Kaarten kosten tien euro per stuk.  

.

De reden dat alleen Junioren en niet alle Kameraadjes na seizoenkaarthouders het eerste recht krijgen op het kopen van kaarten, is omdat dit één van de voordelen is bij het lidmaatschap van Junioren. Dit geldt niet voor de overige leeftijdssegmenten van de Juniorclub.  

.

Legioen-leden en Junioren ontvangen vandaag (donderdag) een e-mail van Feyenoord, met daarin persoonlijke inloggegevens en alle gedetailleerde informatie voor het aankoopproces. Belangrijk om te weten is dat iedereen die zich vóór woensdag 3 mei om 17:00 uur heeft aangemeld als nieuw lid, deze e-mail krijgt. Dit geldt dus niet voor supporters die zich vanaf vandaag aanmelden.

.

De toegangspoorten van De Kuip gaan zondag om 13:00 uur open. Zowel voorafgaand als na afloop van de wedstrijd wordt een binnenprogramma verzorgd. Meer (praktische) informatie over het evenement in De Kuip, zoals onder meer vervoer en parkeren, lees je in dit bericht.

.

Alle informatie over de kaartverkoop vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login