Feyenoordinbeeld

Kaartverkoop passe-partouts start zaterdag 

on

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf zaterdag 3 september aanstaande om 9:00 uur proberen een passe-partout te kopen voor de thuiswedstrijden in de Europa League. Met een passe-partout hebben supporters automatisch toegang tot thuisduels met Manchester United (donderdag 15 september), Zorya Luhansk (donderdag 20 oktober) en Fenerbahçe (donderdag 8 december).Seizoenkaarthouders die zichzelf (als groep) hebben aangemeld en seizoenkaarthouders die zich niet hebben aangemeld, ontvangen vandaag (vrijdag) een e-mail met inloggegevens voor de Online Ticketshop. Ook bevat deze e-mail informatie over het aantal passe-partouts dat aangeschaft kan worden. De kaartverkoop verloopt enkel online, via www.feyenoord.nl/ticketshop.

.

Hardcards

Alle gekochte passe-partouts worden uitgegeven als één hardcard per persoon (een pas in hetzelfde formaat als een seizoenkaart) en per post verstuurd naar het opgegeven adres tijdens de bestelling. Heb je meerdere passe-partouts besteld, dan worden deze passe-partouts los van elkaar in aparte enveloppen verstuurd.

.

Beschikbare vakken en prijzen

Vanwege de maatregelen die Feyenoord heeft getroffen geldt er bij de Europese thuiswedstrijden een lagere capaciteit in De Kuip dan gebruikelijk. Een overzicht van de beschikbare vakken, de bijbehorende prijzen en meer informatie over de kaartverkoop vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.
Vragen

Heb je nog vragen over de kaartverkoop? Via www.feyenoord.nl/service kan je eenvoudig contact opnemen met Feyenoord Service & Tickets.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login