Nieuws

Kaarten voor open training voor Legioen-leden en Kameraadjes beschikbaar

on

Feyenoord organiseert op woensdag 5 augustus aanstaande een open training voor supporters, de eerste van het seizoen 2020-2021. Het team van trainer Dick Advocaat traint die dag vanaf 11:00 uur in De Kuip. Supporters die hierbij aanwezig willen zijn, kunnen een gratis ticket bestellen. De training is toegankelijk voor maximaal 1.800 supporters.

Legioen & Kameraadjes
Leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes zijn vanaf zaterdag 1 augustus om 10:00 uur aan de beurt
. Ook voor hen geldt één kaart per lidmaatschap. Vanaf maandag 3 augustus, 18:00 uur krijgen – mits dan nog beschikbaar – ook overige supporters de kans om een kaartje te bestellen (één kaart per supporter). Kaarten zijn beschikbaar via www.feyenoord.nl/tickets.

Praktische informatie
Alle beschikbare kaarten geven toegang tot de Willem van Hanegem-tribune (de noordzijde van het stadion is gereserveerd voor het Zomerterras). Er zijn geen plekken naast elkaar beschikbaar in verband met de anderhalve meter afstand die gehouden dient te worden. Aanvullende praktische informatie lees je hieronder.

  • In eerste instantie gaat alleen de eerste ring open van de Willem van Hanegem-tribune. Bij voldoende animo gaan ook de parterre (vak Y) en de tweede ring open (in die volgorde).
  • Supporters hebben op 5 augustus toegang via de poorten 53-58 aan de Olympiazijde.
  • Kaarten zijn niet overdraagbaar en moeten op naam. Dit vanwege de coronamaatregelen.
  • De mogelijkheid om kaarten te bestellen eindigt op dinsdag 4 augustus (16:00 uur). Op de dag van de open training zijn er dus geen kaarten meer verkrijgbaar, zowel online als bij het stadion.


Coronamaatregelen
Feyenoord volgt continu en nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De open training gaat door onder voorbehoud van eventuele wijzigingen m.b.t. de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM. Daarnaast worden uiteraard nadrukkelijk alle huidige richtlijnen gevolgd en zullen club en stadion zorgdragen voor een veilige en verantwoorde omgeving voor alle aanwezigen. Feyenoord rekent hierbij op ieders medewerking.

Meer informatie over het bezoeken van de open training in De Kuip lees je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login