Nieuws

Kaartverkoop oefenwedstrijden in De Kuip start zaterdag 9:00u

on

De kaartverkoop voor de oefenwedstrijden in De Kuip tegen Panathinaikos, Angers SCO en Southampton gaat komende zaterdag van start. In dit bericht lees je er alles over!

Voorrangsperiode 
Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes krijgen vanaf zaterdag 29 juni om 9:00 uur als eersten de kans om een onbeperkt aantal tickets te bemachtigen voor de duels in eigen stadion. 

Heb je nog geen seizoenkaart? Wees er dan snel bij, want je kunt deze tot en met zondag 30 juni aanschaffen. Wie zich voor 19:00 uur aanmeldt als lid van Junioren Kameraadjes of Het Legioen, krijgt ook nog voorrang op de kaartverkoop.

Prijzen
Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang tot de openingswedstrijd tegen Southampton. Dit geldt niet voor de andere oefenduels in De Kuip. Voor de duels met Panathinaikos en Angers SCO, waarbij de tweede ring (m.u.v. het uitvak en Vak VV) voorlopig is gesloten, zijn tickets al verkrijgbaar vanaf € 5,-. Kaarten voor het treffen met Southampton zijn te koop vanaf € 15,50. Voor de wedstrijd tegen Angers SCO vindt ook actiematige verkoop plaats.

Vervolg
Voor overige supporters gaat de kaartverkoop op woensdag 3 juli om 18:00 uur van start. Zij kunnen vanaf dat moment eveneens een onbeperkt aantal tickets kopen voor de reguliere prijs, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid.

Alle info & prijzen
Alle informatie over de kaartverkoop voor de duels met Panathinaikos (17 juli), Angers SCO (24 juli) en Southampton (28 juli), inclusief een volledig overzicht van de prijzen per vak en per periode, vind je hier. Check de nieuwe Officiële Feyenoord Ticketshop hier! 

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login