Nieuws

Kaartverkoop Klassieker start 23 september

on

Feyenoord start op zaterdag 23 september aanstaande met de kaartverkoop voor de eerste Klassieker van dit seizoen. Leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes kunnen die dag vanaf 9:00 uur kaarten kopen voor de thuiswedstrijd tegen Ajax, die op zondag 22 oktober om 14:30 uur wordt gespeeld in De Kuip.

Seizoenkaarthouders die lid zijn van Het Legioen kunnen evenals Legioen-leden één kaart proberen te kopen voor de Klassieker. Voor Junioren gaat het om twee kaarten, maar dan uitsluitend voor het gezinsvak. Supporters ontvangen voorafgaand aan de start van de kaartverkoop een e-mail met daarin meer gedetailleerde kaartverkoopinformatie.

Lidmaatschap

Ben je nu nog geen lid van Het Legioen en/of Kameraadjes en besluit je dit alsnog te worden? Doe dit dan uiterlijk maandag 18 september, dan profiteer je nog van de voorrangsperiode die op 23 september van start gaat. Naast de mogelijkheid om eerder kaarten te kopen ervaar je ook tal van andere voordelen wanneer je lid bent van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar).

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login