Nieuws

Kaartverkoop Klassieker | Alle info

on

De kaartverkoop voor de Klassieker in De Kuip op zondag 22 maart start aanstaande zaterdag, 29 februari. In dit bericht lees je alle informatie.

Seizoenkaarthouders, Legioen-leden & Junioren
De kaartverkoop start zaterdag om 9:00 uur voor seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes. Zij worden vrijdag aan het einde van de middag persoonlijk per e-mail nader geïnformeerd. Seizoenkaarthouders kunnen per seizoenkaart één kaart bijbestellen. Leden kunnen per lidmaatschap twee kaarten kopen. De kaartverkoop loopt volledig via www.feyenoord.nl/tickets.

Nog geen lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (12 t/m 14 jaar)? Meld je uiterlijk donderdag 27 februari aan om te profiteren van voorrang op de kaartverkoop voor Feyenoord – Ajax.

Prijzen
Kaarten voor de Klassieker in De Kuip zijn beschikbaar vanaf € 34,50 per stuk. Voor deze wedstrijd gelden geen leeftijdskortingen.

Overige supporters
Indien er na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders en leden nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze op woensdag 4 maart in de verkoop voor overige supporters. Zij kunnen die dag vanaf 18:00 uur maximaal twee kaarten bestellen per supporter.

Feyenoord waarschuwt voor zwarthandel
Feyenoord benadrukt dat het niet is toegestaan om kaarten buiten de privésfeer om en voor commerciële doeleinden door te verkopen. Supporters die dat wel doen, riskeren een landelijk stadionverbod inclusief een geldboete van maximaal € 450,-. De club kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als supporters kaarten kopen buiten de officiële verkoopkanalen van Feyenoord.

Kuip eerder open voor Klassieker
In samenwerking met FSV De Feijenoorder en FRFC1908 biedt Feyenoord supporters de kans gezamenlijk toe te leven naar de Klassieker. De blauwe en gele zijde van het stadion gaan op 22 maart eerder open en onder meer diverse DJ’s zullen hun opwachting maken om iedereen warm te draaien voor de wedstrijd. Meer informatie hierover volgt via de officiële clubkanalen.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login