Nieuws

Kaartverkoop Hapoel Beer Sheva “uit” start dinsdag

on

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva in de play-offs van de Europa League gaat dinsdag 20 augustus (morgen) van start. Het duel wordt op donderdag 29 augustus gespeeld in het Yaakov Turner Toto Stadion, waar 1.650 plekken beschikbaar zijn voor Feyenoord-supporters.

Het aanvangstijdstip van het duel is 19:30 uur (20:30 uur lokale tijd). Kaarten voor deze wedstrijd zijn 21 euro per stuk. Bij aankoop van een kaart ontvang je een omwisselbiljet in de vorm van een e-ticket, dat op de wedstrijddag bij het uitvak wordt omgewisseld voor een toegangsbewijs. Uitkaarthouders wordt toegang verleend tot het uitvak bij het tonen van hun e-ticket én uitkaart. Reguliere seizoenkaarthouders en Legioen-leden dienen naast het scannen van het betreffende e-ticket ook nog hun legitimatie te tonen.

Diamondcardhouders krijgen dinsdag vanaf 10:00 uur als eerste de kans om kaarten te kopen voor het uitduel met Hapoel Beer Sheva. Hieronder vind je de verschillende fases van de kaartverkoop.

*Alleen seizoenkaarthouders met een seizoenkaart op persoonsnaam (geen bedrijven)

Let op: Supporters hebben enkel toegang tot het uitvak met een door Feyenoord verkochte kaart. 

Kaartverkoop thuiswedstrijd
Op donderdag 22 augustus (19:30 uur) speelt Feyenoord de thuiswedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva. Voor dit duel zijn tot nu toe ruim 20.000 kaarten verkocht. Kaarten zijn te koop vanaf 17,50 euro per stuk. Kinderen bezoeken deze wedstrijd al vanaf 12,50 euro.

Klik hier om naar de Ticketshop te gaan.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login