Nieuws

KAARTVERKOOP HALVE FINALE BEKER START VRIJDAG

on

De kaartverkoop voor de halve finale van de KNVB beker tussen Feyenoord en AZ gaat komende vrijdag van start. Vanaf die dag om 9.00 uur ‘s ochtends hebben seizoenkaarthouders een week de tijd om hun eigen plaats terug te kopen voor de kraker in het bekertoernooi, die op donderdag 3 maart wordt gespeeld. Wil jij niets missen van de halve finale in De Kuip? Lees hieronder alles over de kaartverkoop.

Terugkopen eigen plaats seizoenkaarthouders

Vanaf vrijdag 12 februari kunnen seizoenkaarthouders met bijna 20% korting hun eigen plaats terugkopen voor Feyenoord – AZ.

Deze voorrangsperiode loopt tot en met vrijdag 19 februari.

In die periode is de eigen stoel exclusief voor de seizoenkaarthouder gereserveerd en is er dus geen tijdsdruk op het kopen van een kaart.

Seizoenkaarthouders die op een ander vak willen plaatsnemen en/of een extra kaart willen bijkopen, kunnen dat nog niet in deze periode doen.

Alle seizoenkaarthouders ontvangen vrijdagochtend 12 februari per e-mail meer informatie met betrekking tot de kaartverkoop, zoals de werkwijze voor het terugkopen van hun eigen plaats.

Het terugkopen van de eigen plaats kan alleen via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Voorrang leden Het Legioen

Alle niet-teruggekochte seizoenkaartplaatsen gaan vanaf zaterdag 20 februari om 9.00 uur in de verkoop voor leden van Het Legioen.

Seizoenkaarthouders kunnen, als zij hun eigen plaats niet teruggekocht hebben, twee kaarten kopen.

Seizoenkaarthouders die wel gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om hun eigen plaats terug te kopen, kunnen in deze periode één kaart bijkopen.
Legioen Clubkaarthouders kunnen twee kaarten kopen.

Zowel seizoenkaarthouders als Legioen Clubkaarthouders krijgen in deze periode bijna 20% korting op hun kaart(en).

Kaarten zijn alleen online te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop.

De voorrangsperiode voor leden van Het Legioen eindigt op 27 februari om 9.00 uur. Dan eindigt ook de periode waarin seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders korting krijgen.
Nog geen lid van Het Legioen?

Word uiterlijk woensdag 17 februari lid van Het Legioen via www.feyenoord.nl/legioenactie en profiteer direct van voorrang en korting op kaarten voor Feyenoord – AZ. Nieuwe leden ontvangen deze actieperiode ook gratis de Feyenoord Cupfighters-sjaal.
Vrije verkoop

Als er na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders en leden van Het Legioen nog plaatsen beschikbaar zijn, gaan deze op 27 februari om 9.00 uur in de vrije verkoop via www.feyenoord.nl/ticketshop.
Kaartverkoopinformatie en prijzen

Kijk voor de volledige kaartverkoopinformatie en prijzen op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.
Bron: Feyenoord.nl
   
 

You must be logged in to post a comment Login