Nieuws

KAARTVERKOOP HALVE FINALE BEKER START OM 18:00u

on

De kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en Willem II gaat vandaag (woensdag 7 februari) van start. Seizoenkaarthouders krijgen als eerste de kans om hun eigen plaats terug te kopen voor het duel in de halve finales van de TOTO KNVB Beker, dat op woensdag 28 februari (20:45 uur) wordt gespeeld. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende kaartverkoopmomenten.

Seizoenkaarthouders

De voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders loopt van woensdag 7 februari 18:00 uur tot en met woensdag 14 februari 23:59 uur. Kaarten zijn tijdens deze periode verkrijgbaar met ruim 20% korting. Alle seizoenkaarthouders ontvangen vandaag (woensdag) een e-mail met alle informatie over en inloggegevens voor de kaartverkoop. Alle kaartverkoopinformatie is ook te vinden op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Gezinsvak

Bij eerdere wedstrijden is gebleken dat veel kinderen doordeweekse avondwedstrijden aan zich voorbij laten gaan. De wedstrijd tegen Willem II valt voor de regio’s noord en midden in de voorjaarsvakantie. Feyenoord kiest er daarom voor iedere seizoenkaarthouder op een gezinsvak te laten kiezen uit onderstaande mogelijkheden:

Terugkoop eigen plaats

• Volwassen seizoenkaarthouders op gezinsvakken kunnen hun eigen plaats terugkopen tegen volwassentarief zonder gezinskorting.

• Jongeren of kinderen met een seizoenkaart op gezinsvakken kunnen hun eigen plaats terugkopen met gezinskorting óf tegen volwassentarief zonder gezinskorting. In dit laatste geval kun je in plaats van een jongere of kind een volwassene meenemen.

Gezinsvak G

• Alle seizoenkaarthouders op gezinsvakken kunnen er voor kiezen om kaarten te kopen op gezinsvak G (op voorwaarde dat er kinderen/jongeren meegaan) met geldende gezinskortingen en zijn dan verzekerd van een vak met gezinssamenstelling.

Legioen-leden en Kameraadjes

Leden van Het Legioen en Junioren (Kameraadjes van 12-14 jaar) hebben tussen zaterdag 17 februari 9:00 uur en woensdag 21 februari 17:59 uur de mogelijkheid om tegen vroegboekprijs kaarten aan te schaffen. Op dit moment is nog niet bekend hoeveel kaarten per Legioen-lid of Junior kunnen worden aangeschaft. Ook is nog niet bekend of seizoenkaarthouders extra kaarten kunnen bijkopen. Dit wordt in een later stadium bekendgemaakt.

Overige supporters

Mochten er na de verkoopperiodes voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren nog kaarten over zijn, dan gaan deze op woensdag 21 februari om 18:00 uur in de verkoop voor overige supporters. Hoeveel kaarten er dan per persoon gekocht kunnen worden, zal afhankelijk zijn van de eerdere verkoopfases. De vroegboekprijs komt in deze fase te vervallen.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login